Nieuwsbrief Najaar 2019

Reiniging- en vitaliserings retreat. Vroegboek. Extra Cup? behandeling??

Hart voor borsten aanbieding pakking.
Hart voor borsten bijeenkomst Zeeland.?

Nieuwsbrief mei 2019

Het leven weeft
Op de Zutphense bodem ontstaat er voor mij een vreugdevolle stroom, waarbij ik mooie mensen mag ontmoeten. Mijn verlangen in het samenbrengen van mensen, mogelijkheden en idealen lijkt zich als vanzelf te voltrekken. In de verbinding ontstaan er vaak verrassende mogelijkheden en vergroten we de draagkracht. Dit heeft geresulteerd in nieuwe samenwerkingen en activiteiten.

Naast een doorgaand avontuur in het ontdekken van de krachtplekken en het stadsbewustzijn van Zutphen, wordt mijn aandacht ook meer naar bijzondere plekken in de Achterhoek getrokken. Het eerste wat naar voren kwam was de Tankenberg en de vruchtbaarheidsgodin Tanfana. Ook hoorde ik de naam van Lydia van Oort erbij, een medium die natuurwezens ziet en tekent. We voelden beiden de uitnodiging om daarnaartoe te gaan en ook mensen daarin mee te nemen. Na een mooi gezamenlijk avontuur in deze krachtige natuurtempel en bij de bron, kijken we uit naar onze workshop Natuurbeleving op Hemelvaartsdag. Er zijn nog plaats voor een paar liefhebbers/sters. Natuurbelevingsdag bij Godin Tanfana op de Tankenberg Donderdag 30 mei 11.00 tot 17.00 uur

Op de stromen van leven…soms zit het mee en soms….
Of het nu gaat om het tot stand brengen van vernieuwing of juist het voorbij groeien aan vastzittende oude patronen; het leven brengt ons op vele lagen in transformatie. Doordat de processen versnellen neemt ook de intensiteit toe. Wanneer we in oude patronen blijven steken lopen we vast. Het sterven en geboren worden, gebeurd tegelijkertijd. Soms is het fijn om daar wat steun bij te krijgen. Mocht je je aangetrokken voelen tot een van de mogelijkheden in mijn praktijk, kun je een kijkje nemen bij de diverse mogelijkheden. Je hoeft niet per se van tevoren een behandel methode te kiezen. Als we samen afstemmen op je situatie, wordt snel duidelijk wat op dat moment met beste aansluit op je vraag. Regelmatig ontstaan er ook mengvormen waardoor er zowel, fysiek, emotioneel als op de bewustzijnslagen kan worden ingegaan.

Pinksterbijeenkomst 'Indaling van het licht' met Kryon DNA healing
Zondag 9 juni 2019 van 11.00 u. – 13.00 u. € 20,-
Meer dan ooit is het van belang om jezelf in een groter perspectief te gaan plaatsen en te openen naar wie we in wezen zijn. Door uit te dijen in je multi-dimensionele zelf, kunnen afgesplitste delen weer thuiskomen in jezelf. Daarbij kan er vanuit dit groter bewustzijn healing plaatsvinden op vele lagen tegelijkertijd. Een mooie methodiek om door benauwenis heen te gaan en open te blijven is de 'new energy breathing' welke ik zal aanreiken in de pinkster bijeenkomst.
In aansluiting op deze bijeenkomst kun je deze Kryon doorstart-healing nog met 4-wekelijkse sessies verlengen voor € 100,-

Dankbaar kijk ik terug op de Zonneschijven-workshop met Patries van Elsen; de energie verankering, samenkomst van prachtige mensen en de ceremonie is nog steeds voelbaar in de cirkel. Zo bouwt mijn woon en werkplek zich steeds verder op in het licht van de vernieuwing.

Het zojuist verschenen boek van Patries breng ik hier graag onder de aandacht: 'De magische weg van het hart'

Nieuwsbrief december 2018

2019 In Co-Creatie met de vernieuwing op Aarde
Het leven voelt als een queeste, waarin we leren op een meer verbonden wijze ons te laten leiden vanuit de diepe intelligentie van ons bestaan. In contact met onze lichaams-intuïtie, gaan we stap voor stap voorbij aan onze overlevingspatronen.

In deze tijd is er de uitdaging om het hoofd te buigen voor wat ons hart ingeeft. Het hart is een kompas wat klopt met het geheel, wat aanvoelt of iets klopt met jouw ziel en potentie. Dan valt onze ware natuur samen met hemel en aarde en zal het leven zich meer en meer openbaren.

Het schept me vreugde en doet mij ook groeien, om vanuit Praktijk Sterrenvuur hierin een bijdrage te mogen leveren. Ontroerend hoeveel energie en liefde er klaar staat om de mens te helen en te verheffen. Wonderbaarlijk hoeveel er kan gebeuren in een sessie wanneer iemand daar innerlijk toe bereid is.

Voor 2019 voelt het van belang dat we ons licht en mogelijkheden gaan bundelen om de vernieuwing tot stand te brengen. Veel mensen hebben zo'n innerlijk gerijpt "medicijn" voor de wereld, maar daarmee naar buiten komen is lang niet altijd gemakkelijk. Ik hoop hier met lichtcirkels, co-creatieve bijeenkomsten en reizen een bijdrage in te leveren.

Op de agenda: 
Op zondag 13 januari

"Woman Spirit Gathering" waarvoor nog 1 plaats vrij is. Neem bij belangstelling contact op.

Zondagmiddag 20 januari
Lichtcirkel met Kryon DNA healing. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers/sters

28/29maart t/m 1 april2019
Lente reinigingsretreat in Zeeland. Voor het 6e jaar organiseer ik deze retreat in samenwerking met Marianne Haslinghuis. Elk jaar wordt het programma verrijkt waardoor het voor terugkerende deelneemsters verrassend blijft. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.

2019 is geen vooropgezet plan
Dit betekent dat er een aantal activiteiten innerlijk leven, maar de vorm, tijd en plaats nog niet altijd duidelijk is. Wel kun je al aangeven als je belangstelling hebt en op de hoogte gehouden wilt worden van onderstaande ideeën. Vaak werkt het ook in een wederkerigheid dat een activiteit meer gestalte krijgt, bij meer belangstelling. Als je jouw belangstelling per mail kenbaar maakt, kom je op de lijst potentiële deelneemsters.

Wat er in de stoofpot zit;

 

Woman Wisdom gathering op Iona met midzomer 2019
In april reis  naar de Bosnië Pyramides ?

In de nazomer Ierland met Island Aran?

Laat vast weten als je belangstelling hebt, dan wordt je persoonlijk benaderd als er meer duidelijkheid is.

Sterrenvuur biedt een huiskamer-podium voor activiteiten waar ik support aan wil geven en zelf warm voor loop
Zondagmiddag 6 januari 2019
Een geleide winter meditatie, waarbij we diep naar de stilte keren, onder begeleiding van Bea van Linden. Aanmelding; beavdlinden1963@gmail.com

Zondag 7 april 2019
Workshop Centrale Zonneschijf en het Uminia kristal is vol. Voor de lezing op 6 april, elders in Zutphen is nog wel plaats (ook beschreven onder voorstaande link).

Zutphen klopt !
Heerlijk op de stroom van het leven ontmoet ik fijne mensen en activiteiten. Zelfs een aantal krachtplekken heb ik al mogen beleven wat mijn hart nog meer doet landen, in de harts-energie van Zutphen.

Dankbaar!

Nieuwsbrief September 2018

Wat NU;

Een boeiende tijd om steeds meer in het NU te leven; vanuit innerlijke inspiratie op de stroom van het leven. Een grote uitdaging om het innerlijk weten meer tot uitdrukking te brengen en het pad van de ziel op de voorgrond te laten treden. Een leven te creëren vanuit vertrouwen in de intuïtie en de natuurlijke flow. Voor de hele mensheid is het de uitdaging om het oude, op angst gebaseerde overleven, los te laten. Het hele universum en huidige sterrenstanden bewerkstelligen en ondersteunen dit grootse proces.

Voor mijzelf blijft het ook onderzoeken wat mij beweegt en van waaruit; wat te doen en wat te laten. Bovenal ben ik verheugd over de groeipotentie van deze tijd en leergierig over de mogelijkheden om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Ik geniet ervan om deze kennis en ook ondersteunende oefeningen door te kunnen geven in mijn praktijk en activiteiten.

Groeien in Welzijn staat hoog op mijn persoonlijke agenda en heb ik gekozen als thema voor de Herfst-retreat:
"Ziels-verbonden, het Leven aarden op vrouwelijke wijze".

Als oorspronkelijk welzijnswerkster is het  een leuke uitdaging om hier weer een vernieuwde invulling aan te geven; waarbij ieder zelf van binnenuit kan ervaren welke aspecten in haar welzijn gevoed willen worden. Dit zal de innerlijke zielsverbinding versterken  en kunnen leiden tot groter inzicht op je groei- en levenspad. Bovenal is het een weldadige voeding aan je vrouwelijk WelZijn op alle nivo's; gezonde voeding, verbinding, beweging, ontspanning en bezinning.

De Lente reinigings-retreat voor 2019 is weer gericht op vitalisering en ontgifting en een boost voor je gezondheid. Deze staat gepland van 5 april t/m 8 april 2019.

Praktijk Sterrenvuur - Zutphen
De verschillende behandelmethoden zijn afzonderlijk omschreven, maar in de praktijk kunnen technieken ook worden gecombineerd. Wanneer je uit de vele mogelijkheden niet weet wat te kiezen, mag je er op vertrouwen dat er bij het bespreken van je hulpvraag precies die vormen zullen worden aangedragen, die werkzaam zijn voor jouw behoefte van dat moment.

Behandel praktijk voor Vrouwen
In de praktijk zijn het altijd vrouwen die komen voor lichaamsgerichte behandelingen en energiewerk-coaching. Voor mij klopt dit omdat hier ook mijn specialisaties liggen in bijvoorbeeld in specialisatie in holistic bekken-puls en de Goddess massage. Ook de Taoistische healinglove voor vrouwen vindt hierin haar plek. Om dit zichtbaarder te maken voor vrouwen heb ik besloten me als behandelpraktijk voor vrouwen naar buiten te brengen.

Het nieuw energie healing werk blijft voor mannen en vrouwen
Graag breng ik de Kryon healing onder de aandacht, omdat het krachtig ondersteunend is, bij de bewustzijnsverankering in je hoger potentieel. Hoewel de Kryon healing helpt bij de-blokkeren en opschonen van de oude energie-patronen op alle lagen, werkt het vooral heel krachtig op verlichting in het denken. Het is veelal de gedachte die ons gevangen houdt in problemen en oud zeer.

Op 28 oktober organiseer ik een Kryon groepshealing-middag in Zutphen. Tijdens deze bijeenkomst in Praktijk Sterrenvuur, kun je eenmalig kennismaken met deze healings-vorm en met korting het 5 wekelijkse traject eventueel verlengen. Uitgebreide informatie over het DNA healing proces vind je in de Kryon healing uitleg- youtube channeling, waar de werkzaamheid en het veld van waaruit dit wordt aangereikt duidelijk uiteen gezet wordt.

Nieuwsbrief september 2017

Praktijk Sterrenvuur verhuist naar Zutphen
Na een grootse Ierland-Schotland-Iona reis, vele omzwervingen en huizen bezichtigingen, land ik per oktober in mijn nieuwe huis in Zutphen. Grenzend aan de natuur met huis en tuin, groter dan ik had bedacht, maar met vele mogelijkheden voor bijeenkomsten en praktijkruimte.

Een plek voor co-creatie, sacred circles, meditaties en healingen
Ondanks alle verhuisdozen lijkt mijn persoonlijke ontwikkeling zich te versnellen. Een diepgaande Grail retreat, een sacred feminine groep, en de gaande energieverandering op aarde, intensiveert mijn verbinding met de oer-natuur en elementwezens.
Ook tijdens de Ierland-Schotland reis hebben we mogen ervaren hoe er grote Deva’s, draken- en engelenvelden klaar staan om samen te werken met de mens. Onze grootste uitdaging is om voorbij angst en controle weer samen te vallen met de oer-natuurlijke staat van zijn. Al de activiteiten van sterrenvuur ondersteunen dit proces, in onszelf en voor het groter geheel.
Het leven geeft me volop nieuwe mogelijkheden met gelijkgestemde zielen voor mijn eigen groei en verdieping. Ik ben hiervoor heel dankbaar en weef het door in mijn leven en werk. Regelmatig initieer ik bijeenkomsten waarbij we in afstemming met hemel en aarde, nieuw bewustzijn mogen openbaren.

Praktijk 'Sterrenvuur'

Healingen, massage en lichaamsgericht coaching
Alle nieuwetijds healingen hebben tot doel om de doorstart in de nieuwe energie soepeler te laten verlopen. Het helpt bij het de-blokkeren van de programma’s die je nog scheiden van je ware potentieel. De behandelingen in mijn praktijk hebben verschillende benaderingswijzen met hetzelfde doel; lichaamsgericht, bewustzijnsgericht en zielsgericht. Klik hier voor informatie over nieuw energie healing in mijn praktijk.

Mijn praktijk opent weer in Zutphen vanaf 24 oktober 2017. Mijn emailadres is info@sterrenvuur.nl (umade bruyn @ziggo is komen te vervallen)

Komende activiteiten

De herfstreiningsretreat is wegens mijn verhuizing komen te vervallen.

Lente reinigingsretreat in april 2018
De lente reinigingsretreat vindt plaats van vrijdag 13 april 2018 - 10.00 u. t/m maandag 16 april- 18.00 u. Ook deze retreat blijft met ons mee ontwikkelen en het bewust werken met de adem krijgt een grotere rol in het detox-proces en het voeden vanuit het veld van absolute healings-intelligentie. Klik hier voor meer informatie.
Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar. Je kunt je al aanmelding en de definitieve inschrijving en betaling vindt plaats in jan/febr. 2018

Iona aardemeditatiereis in mei/juni 2018
Al jaren word ik getrokken naar plaatsen waar de Oermoedercultuur hoogtij heeft gevierd. Waar de mensheid leefde in afstemming met de natuur en van daaruit ook de man vrouw alchemie op grotere hoogte werd geleefd. Elke reis naar dit gebied is een bekrachtiging van het vrouwelijk en de oerkracht. Het eenheidsveld wat op het retreat eiland Iona zo voelbaar is, ondersteunt de overstijging van de dualiteit. Iona wordt wel het eiland van de Duif en de Kelk genoemd, als symboliek van het samengaan van het heilig mannelijk en heilig vrouwelijk in oorspronkelijk samenspel. In meditaties zullen we het samengaan van spirit en mater en mannelijk – vrouwelijk bekrachtigen. Klik hier voor meer informatie.
Aanmelding: Op de stroom van het leven hebben zich al weer een heel aantal gegadigden aangemeld, maar mocht je belangstelling hebben dan kun je me vast een mail sturen, waarna je een persoonlijke uitnodiging krijgt.

Ter inspiratie
Het is enorm wat voor prachtig vernieuwende bronnen beschikbaar worden gesteld.
Graag breng ik onder de aandacht:

Voor bewustzijnsontwikkeling over de invloed van de natuurrijken; https://www.youtube.com/watch?v=_m3SaY8aNh8

Voor ondersteuning in het proces van meesterschap in creatie; Jim Self - https://www.youtube.com/user/MasteringAlchemy

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief Sterrenvuur
Met grote blijdschap kondig ik mijn nieuwe website aan. Een stromende regenboog van healing, workshops en reizen, die allen verankering van bewustzijnsvernieuwing beogen. Met Sterrenvuur hoop ik een bron te zijn van verbinding, groei, inspiratie, ondersteuning en healing. Ook blijken de samenkomsten van “Sterrenvuur” innerlijke bewuste mensen te samen te brengen.

Mijn Sterren-zaadjes
De vereniging van onze spirit met het fysieke lichaam is in mijn werk een belangrijk aandachtspunt . De verbinding met de aarde en een goede gronding zijn van belang om ook het lichaam te ondersteunen in de verhoging van trilling op aarde. .Ik reis ook graag met groepen naar krachtplekken, waar de hemel-Aarde portalen nog als eenheid ervaren kunnen worden en balans tussen lichaam ziel en geest kan herstellen. Ik nodig je uit voor een kijkje op de site voor het ontdekken van de vele mogelijkheden.

Activiteiten zoals de reinigingsweek, vrouwenworkshops en aarde meditatie-reizen vind je op de agenda.

Healing-praktijk
De verschillende behandelmethoden zijn afzonderlijk omschreven en in lichamelijke en energetische healingen onder gebracht maar in de praktijk kunnen technieken ook worden gecombineerd. Wanneer je uit de vele mogelijkheden niet weet wat te kiezen, mag je er op vertrouwen dat er bij het bespreken van je hulpvraag precies die vormen zullen worden aangedragen, die werkzaam zijn voor jouw behoefte van dat moment.

Samen zaaien
Daarnaast ontstaan er spontane initiatieven vanuit innerlijke calling en inspiratie. Het betreft hier samenkomsten met mede LEVEN-ontdekkers en lichtbrengers. Hierbij werk ik graag samen met gelijkgestemden om onszelf en het leven voor dat moment bewust in openbaring” te brengen. Aan het faciliteren van zo’n bijeenkomst gaat meestal een eigen groter bewustzijnsproces vooraf, waarbij de energie zich innerlijk ontwikkeld en van waaruit ik me laat inspireren voor de tijd, plaats en vormgeving. De oogst hiervan delen we veelal op een krachtplek in de natuur en met het web van Licht. Veelal vallen deze bijeenkomsten samen met de jaarfeesten, die we nog kennen uit de “Moeder” cultuur toen we nog meer in verbinding leefden met de gaven van de natuur. Als je je hier toe aangesproken voelt kun je me berichten voor een persoonlijk uitnodiging voor deze initiatieven.

Enkele malen per jaar verschijnt er een nieuwsbrief waarvoor je je zelf kunt aanmelden of uitschrijven.


 

Aanrader
Speciaal zou ik nog graag de aandacht richten op de reinigingsdagen in Zeeland. Deze oude Chinese methodiek werkt zo mild en efficiënt dat je daar nog heel lang c.q. blijvend plezier van zult hebben. Ik mag dit faciliteren in samenwerking met Marianne Haslinghuis die als levend voorbeeld, enthousiast haar kennis en inspiratie met ons deelt. Hiernaast vind u de link naar de folder van de reinigingsdagen.