Lichaamsgerichte – en energetische coaching

Lichaamsgerichte- en energetische coaching voor vrouwen

De lichaamsgerichte- en energetische-coaching heeft verschillende mogelijkheden.

Veelal beginnen met een gesprek en korte geleide meditatie om dieper in contact te komen met je lichaam en wat er “leeft”. Hierbij kan ik meevoelen waar blokkades zijn ontstaan en het moeilijker kan doorstromen in jouw systeem.

De mogelijkheden waarbij ik kan ondersteunen zijn uiteenlopend;

De nadruk kan liggen op lichamelijke (vrouwen-) thema’s waarbij ik veelal werk met methodieken uit de Taoïstische healing love voor vrouwen, waarin ik zelf 15 jaar training en werkzaamheid in heb genoten.

Ook kan er ondersteuning nodig zijn op je eigen energie beheer en het zelf aanleren van methodieken om jezelf goed in je eigen gronding en heilige ruimte te kunnen houden.

Bij mentaal- en emotionele blokkades werk ik graag met de New energy breathing wat op vele lagen de verkrampingen, angsten en blokkades overstijgt. Focus-techniek en inquiry zijn krachtige technieken om in contact te komen met wat er leeft in “probleem”- gebieden . Door bewuste aandacht kan de opgehoopte energie vrijkomen. Ook het werken met de stem is een goed medicijn om diep doortrillen in de cellen of bekkengebied .

Allemaal mogelijkheden om jezelf nog vitaler, in volledige potentie te belichamen.

Vergoeding voor 1 uur is; € 55,00 – 1.5 uur € 75,00 2 uur € 88,00 + 15 minuten voor een kopje thee kennismaking en afronding.