Kryon DNA

Dat de tijden aan het veranderen zijn, is voor de meeste mensen wel voelbaar. De huidige ontwikkeling stimuleert je om te bevrijden van wat je weerhoudt om jezelf te zijn. Deze overgang kan innerlijk en uiterlijk veel van ons vragen, omdat wij veelal vanuit opgebouwde patronen voortleven in een herhaling van denken , voelen en handelen. De  oude overtuigingen over het leven en onszelf houden ons soms vast in overlevingspatronen en innerlijke en uiterlijke frictie.

De Kryonhealing is de mensheid aangereikt om te ondersteunen in de vrijmaking van ons lichaam, ziel en geest en ons hoger potentieel te kunnen belichamen op aarde. Ook werkt het bekrachtigend in "gaan staan" voor je waarheid en werkzaamheid op aarde.

Ik ervaar het steeds weer als een prachtig proces om gedurende 5 weken  getuige te mogen zijn van de ontwikkeling tijdens het  Kryon DNA healing-proces. 

Voor de verankering in het nieuwe bewustzijn en DNA healing
Serie afstand-healingen, 5 x 60 minuten, € 125,00.
De huidige overgang gaat niet zomaar, omdat wij nog de energie en informatie bij ons dragen die ons vasthouden in ons duale denken en handelen.
Door de Kryon-healing worden de oude patronen sneller opgelost en ons gehele systeem in doorstroming gebracht met de nieuwe frequenties van liefde en licht. Ons DNA wordt geactiveerd en brengt transformatie tot op celnivo. Hierdoor krijgen we toegang tot hogere bewustzijnsvormen en zullen we duidelijker onze eigen waarheid en eigenwaarde tot uitdrukking kunnen brengen.

Een enkele Kryon healing met coaching gesprek 75 tot 90 minuten, €65,-

Werkwijze
Installeer je op een plek waar je niet gestoord kunt worden met een glas water. Dan bel je naar de praktijk. Samen kijken we naar het verloop van je proces en zorgen we voor de optimale afstemming en gronding. Dan wordt de healing gestart en vanuit een rechtstreekse verbinding van jou en het Kryon-healingsveld.

Om meer begrip te krijgen over de hulp van deze grote engelwezens kun je kijken naar de youtube filmpjes 1 t/m 5 over het ontwakende DNA-Kryon.

Kryon healing - ervaringen
Het is een heerlijke zachte bedding waar ik telkens 'inval', wegdeinend in een oordeel-loos en belangeloos veld voorbij goed en kwaad. Voorbij het doen, ego, angsten, woede en naar het veld van ZIJN. Een diep weten in mij ontwaakt ik kom aan in een laag die mijn ziel kent en voedt. Elke keer, ook al was het somber weer, heeft mijn kamer zich gevuld met het licht, soms kort, soms langer. Een liefdevol helend licht.

Ik ervaar een flinke doorstroom door het hele lichaam. 'ik ontvang deze Kryon heling en dat doe ik in dankbaarheid en overgave'. Ik zie een beeld van een lichtend wezen dat tot 2 maal toe een lichtbaby van boven neerkomen in mijn hart. Ik voel mijn lichaam tintelen en heel zwaar worden op de behandeltafel.

Kryon - evaluatie over de gehele cyclus
Ik vond het een bijzondere healings-sessie. Het heeft mij tot nu toe meer aarding en een steviger zelf-gevoel gebracht. Ook heeft het me geholpen bij overgave aan het grotere geheel, zodat ik meer sta, vanuit vertrouwen en minder vanuit verzet in mijn (prive-)proces.