Siriushealing

Ter ondersteuning van het fysieke lichaam
De Siriushealing is een ‘hands on’ healing in de behandel praktijk. Deze aangename healing zorgt voor grote opruiming en doorstroming in het lichaam. In de huidige tijd ondergaan we een grote verandering tot op cel-nivo. Voor het lichaam is dit hard werken om zowel het oude om te zetten als het nieuwe in doorstroming te brengen. De Siriushealing opent de fijnstoffelijke kanalen zodat we een betere doorstroming en aarding krijgen en meer licht kunnen belichamen.

De lichamelijke klachten komen vaak voort uit ophoping van de afvalstoffen en het feit dat emotionele stukken nog vast zitten in ons fysieke lichaam terwijl er in het energetisch lichaam al verandering heeft plaatsgevonden. Verschijnselen zijn: kou, overprikkeling, slechte aarding, vermoeidheid, hoofdpijn, spier- en bottenpijn.

De toxische belasting ten gevolge van de transformatie kan al in een behandeling grotendeels worden opgeruimd. De behandeling wordt afgesloten met een 10 minuten durende activatie van je eigen Zielvlam en een Christ-vorce healing. Dit is vooral voelbaar in je hart en brengt rust op alle niveaus.
Duur van behandeling met voorgesprek: 75 minuten,  € 65,- extra energiewerk-coaching of verlenging € 25,- per 30 min.

 

 

 

Recensies:

Mijn zielenwens en rode draad in dit leven was weer oorspronkelijk te kunnen zijn.

Met Uma naast mij durfde ik de diepte in, kon er vanuit een krachtig healingsveld op vele lagen worden geheeld en leerde ik mijzelf weer te verbinden met wie ik werkelijk ben. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor haar integriteit, kennis, deskundigheid en diepe vertrouwen in mijn ‘zijn’. Deze reis is het grootste en mooiste cadeau aan mijzelf, want ik ben weer heel! E.v.G.

 

Vandaag een hele mooie Sirius Healing mogen ontvangen van Uma Ina van praktijk Sterrenvuur. Aan het einde van de healing lag ik a.h.w. “vastgeplakt”, zo diep was ik gegrond en in contact met Gaia. De tranen stroomden over m’n wangen van ontroering omdat ik me thuis voelde komen door de warme, zachte handen van Uma Ina. Ze was zo liefdevol nabij en na afloop heb we nog fijn gedeeld. Y.v.B.