Imbolc lichtviering met Kryon DNA healing

Zaterdag 30 januari 2021 in Zutphen
Locatie; Praktijk "Sterrenvuur"

Inloop 13.15  u. start 13.30 u.  tot 16.30 u.
uitwisseling; € 25,-

De Imbolc viering waarbij we onze lichtzaden in het licht van de vernieuwing naar buiten brengen.

Het moment waarop het eerste leven weer boven de grond komt. Het eerste zuiver witte sneeuwklokje is hiervoor het symbool. In een periode van inkeer, donkerte en zuivering,kan er veel vrijvallen wat ons niet meer dient. Wellicht meer dan ooit heeft zich op 21 december 2020 een kristal/licht activatie voltrokken die van binnenuit elk levens wezen in een nieuwe ontwikkeling zal brengen. Juist hierdoor wordt het on-licht in ons zelf en het galactisch bestaan, belicht. In deze samenkomst bekrachtigen we de zielenzaden die in ons willen ontwaken.

We starten met een hart en ziels-activatie/meditatie waarbij je dieper ankert in je Zelf en wat er vandaaruit tot leven wil komen op je levenspad 2021.

Met de Kryon DNA groepshealing zal je diepgaand ondersteund worden om dat wat je nog tegenhoud aan angsten, hechtingen, wonden en blokkades op te schonen. De krachtige Kryon healing, is verbonden aan een groot engelen veld wat de mensheid kan ondersteunen om door de gaande transformatie en energie-verhogingsprocessen te gaan. Het brengt opschoning, genezing en activeert ons DNA.
Het belang om helder te kunnen uitlijnen in je hemel-aarde portaal geeft stabiliteit in een wereld van gaos en verandering. De verankering op het nieuw-energie kristalgrid, stimuleert en ondersteunt de opstanding.

Vanuit ons hart openen we ons naar de eenheid van hart en ziel in de aldoordringende gedragenheid van het veld van Creatie We gronden diep in de aarde Akasha en de reden van ons bestaan. Tijdens de 40 minuten durende Kryon healing en DNA activatie verblijven we in een innerlijke bron verankering en een instroom van ons hoger potentieel.
We sluiten of met een kopje thee en ruimte voor vragen of delen van je ervaring.

Imbolc-aanbieding;
Er bestaat de mogelijkheid om nog 4 weken de Kryon sessies te vervolgen in een persoonlijk consult per telefoon of Skype, voor een meerprijs van € 100,-