Lichtcirkel bijeenkomst met Kryon DNA healing

Zondag 9 juni 2019
Inloop 10.45 u. start 11.00 u. tot 13.00 u
Locatie: Praktijk Sterrenvuur; De Moesmate 251 in Zutphen
Kosten: € 20,-

Indaling van het licht in ons op deze 1e Pinksterdag.

Steeds meer worden we bewust van de Eenheid met de bron in onszelf. Tegelijkertijd worden we geconfronteerd met onze angsten en blokkades die ons in dualiteit en versluiering hebben gebracht.

Het Kryon healing veld is een groot engelenveld wat de mensheid in deze tijd kan ondersteunen om door de gaande energie-verhogingsprocessen te gaan. Het brengt genezing en oplossen van blokkades en activeert ons DNA.
Het belang om helder te kunnen uitlijnen in je hemel-aarde portaal geeft stabiliteit in een wereld van gaos en verandering. De verankering op het kristalgrid, stimuleert en ondersteunt de opstanding in je vernieuwing.

Vanuit ons hart openen we ons naar de eenheid van hart en ziel. We gronden diep in de aarde Akasha en de reden van ons bestaan. Het Kryon engelen veld zal ons helpen bij de opruiming van blokkades op 5 verschillende lagen van bewustzijn, tot in het DNA. In de 40 minuten durende Kryon healing en DNA activatie verblijven we in een zuil van licht en een instroming van ons hoger potentieel.
Tot slot is er ruimte voor vragen of delen van je ervaring.
Pinkster-aanbieding;
Er bestaa de mogelijkheid om nog 4 weken de Kryon sessies te vervolgen in een persoonlijk consult per telefoon of Skype, voor een meerprijs van € 100,-