Imbolc lichtviering met Kryon DNA healing

Zondag 2 februari 2020 in Zutphen
Locatie; Praktijk "Sterrenvuur"
Inloop 13.45 u. en start om 14.00 u.  tot 16.00 u.
uitwisseling; € 20,-

De Imbolc of later de Maria lichtmis is een viering van vele tradities en tijden.

Het moment waarop het eerste leven weer boven de grond komt. Het eerste zuiver witte sneeuwklokje is hiervoor het symbool. Bij de Maria lichtmis wordt 40 dagen na kerst ""de geboorte van het licht" naar buiten gebracht. Na een periode van inkeer, donkerte en zuivering, hebben de innerlijke zaden zich kunnen ontkiemen om met opgedane kracht zich op te richten naar licht en leven.
Ook voltrekt dit proces zich in de mens in afstemming met zijn ziel en aardse bedoeling.

We starten deze middag met een meditatie waarbij je dieper gaat onderzoeken wat er op jouw levenspad belicht wil worden om verder te groeien.

Met de Kryon DNA groepshealing zal je diepgaand ondersteund worden om dat wat je nog tegenhoud aan angsten, hechtingen, wonden en blokkades op te schonen. De krachtige Kryon healing, is verbonden aan een groot engelen veld wat de mensheid kan ondersteunen om door de gaande transformatie en energie-verhogingsprocessen te gaan. Het brengt opschoning, genezing en activeert ons DNA.
Het belang om helder te kunnen uitlijnen in je hemel-aarde portaal geeft stabiliteit in een wereld van gaos en verandering. De verankering op het nieuw-energie kristalgrid, stimuleert en ondersteunt de opstanding.

Vanuit ons hart openen we ons naar de eenheid van hart en ziel in de aldoordringende gedragenheid van het veld van Creatie We gronden diep in de aarde Akasha en de reden van ons bestaan. Tijdens de 40 minuten durende Kryon healing en DNA activatie verblijven we in een innerlijke bron verankering en een instroom van ons hoger potentieel.
We sluiten of met een kopje thee en ruimte voor vragen of delen van je ervaring.

Imbolc-aanbieding;
Er bestaat de mogelijkheid om nog 4 weken de Kryon sessies te vervolgen in een persoonlijk consult per telefoon of Skype, voor een meerprijs van € 100,-