Soulhealing

Voor de healing van trauma’s van de ziel
De soulhealing wordt meestal gegeven na de Kryon-healing waardoor je al een aansluiting hebt op het nieuwe bewustzijnsveld. Als ook je lichaam mee kan in deze nieuwe trilling is er ruimte voor de soulhealing.

Gedurende deze periode word je begeleid door de gidsen van de soulhealing om die ziele-trauma’s of blokkades die je nog af houden van je wezenskern, op te lossen. Ook de aspecten die je zelf hebt geplaatst tussen jou en de lichtwerelden, vormen onderdeel van de healing.Het kan intense stukken raken en tegelijkertijd geeft het ook een gevoel thuiskomen in jezelf op aarde.

Het is een levensveranderende healing in helder zelfbewustzijn. Ook voor deze healing geldt dat dit proces ook van nature zal plaatsvinden in deze tijd. De hulp bij dit proces, waardoor je er gemakkelijker en sneller doorheen kunt gaan, voelt voor mij als een grote genade.

Afhankelijk van je proces worden de healingen 1 x per week of per 2 weken ontvangen. Bel gerust om samen in te voelen of je toe bent aan een soulhealing.
5 afstandshealingen in 5 tot 10 weken, € 175,00