Holistic pulsing

Holistic pulsing
Een behandeling waarbij je van top tot teen, in beweging wordt gebracht. Pulserend worden blokkades uitgenodigd zich over te geven aan de stroom. Zo brengt deze aangename methode meer bewustzijn in vastzittende gebieden, waarbij ook afvalstoffen worden vrijgemaakt. Voor deze behandeling is soepele kleding gewenst.
Prijs: 60 min. €65,- elke 30 min extra €25,-

Holistic pulsing is aan te raden bij:
- Vermoeidheid, stijfheid en spanning
- Behoefte aan aanraking en zorg voor 'klacht'gebieden
- Behoefte aan meer lichaamsbewustzijn, uit het hoofd in de lichaamlijke-gevoelsstroom

Bekken pulsing
Deze puls-technieken richten zich diep in de weefsels van buik en bekken. Een gebied met veel spanning of emoties, kunnen belemmeren om compleet aanwezig te zijn in ons lichaam. De behandeling geeft een bewustere verbinding met je bekken en eigen basis. Voor deze behandeling is soepele kleding gewenst.
Kosten: 60 min €65,- elke 30 min extra €25,-

De bekkenbodem specialisatie is ontstaan door met een groep Holistic pulsing therapeuten samen te werken aan de ontwikkeling van technieken die in de dieper gelegen gebieden van de baarmoeder en eierstokken in pulsing kunnen brengen. Ook  in de bovenbenen en liezen ontstaan vaak blokkades die een goeie doorstroming en gronding belemmeren.

De bekkenpulsing is aan te raden voor elke vrouw die graag meer aanwezigheid en verbinding en stroming in haar eigen vrouwelijke basis wil ervaren.