Je lichaam, je tempel

Inner love voor vrouwen, op aanvraag
Vanuit een eigen ontwikkeling en healing love taoïstische achtergrond neem ik vrouwen graag mee in een dieper belichamen van hun natuurlijke levenskracht.

Je lichaam je tempel, workshop voor vrouwen Deze 2 of 3-daagse workshop brengt je in diepe verbinding met je vrouwelijke basis. Ook leer je met jouw drie innerlijke vuren te werken, als bron van levenskracht.

Op dit moment staat er geen workshop gepland maar kan de workshop in een bestaande groep op locatie worden gegeven, aan minimaal 5 en maximaal 9 vrouwen. Het programma bestaat uit taoïstische vrouwen healing love beoefening, soundhealing, inquiry, bekkendans en meditatie. Het programma kan ook worden aangepast tot een 2 daagse workshop. Voor overleg info@sterrenvuur.nl

Programma
Dag 1: Verdieping in onze vrouwelijke basis door, taoistische bekken oefeningen, bekkendans en  klank massage.
Dag 2: Verdieping in connectie met Gaya en je innerlijk levensenergie centrum. Baarmoeder sound healing en meditatie in verbinding met het oermoederveld.
Dag 3: Verdiepen van je hart-baarmoeder verbinding en het activeren van je vrouwelijk-stromen. Hart-soundhealing en verbinden met je borsten.

Persoonlijke achtergrond
Mijn ontwikkeling als vrouw is een rode draad in mijn eigen groei en werk. Vijftien jaar geleden kwam ik in contact met de tao voor de vrouw, wat me veel lichaams-gewaarzijn en zelf-healing heeft gebracht.

Vorming
In deze workshop bied ik een fundament; geïnspireerd vanuit de heling tao voor de vrouw, bekkendans, innerlijke alchemie, sexual energie school, transformatie van de Goddelijke seksualiteit tot creatie-kracht, Art of feminine Presence en workshops bij Peruquoise (Open the sacred voice en the sacred opening en the tempel of the body).