Home

Welkom op de site van sterrenvuur.

De naam Sterrenvuur duidt op de zaden van licht, die we in ons dragen en meebrengen naar de aarde. Ieder heeft een unieke ontwikkelingsweg en uitdagingen op zijn of haar levenspad. Meer dan ooit is de ontwikkeling op aarde in een versnelling gekomen met ongekende mogelijkheden. Mijn leven staat in het licht van bewustzijns-groei en van hieruit ontwikkel ik groeps-activiteiten en bied ik persoonlijke coaching en healingsessies in mijn praktijk te Zutphen. Centraal staat de Eenheid van lichaam ziel en geest. Meer over de praktijk Sterrenvuur en Uma Ina de Bruyn.

NIEUW-ENERGIE HEALING

De nieuw-energie healingen zijn de mensheid aangereikt om de overgang naar het nieuwe bewustzijn op aarde, soepeler te laten verlopen.

LICHAAMSHEALING voor vrouwen

Behandel praktijk voor vrouwen; Vanuit mijn eigen ontwikkeling en aangeleerde healingsvormen, is er een specialisatie en voorkeur ontstaan voor het werken met vrouwen. De holistic pulsing heeft een extra specialisatie in de bekkenbodempuls en in de massage is er gaande weg de Goddess massage ontstaan.

WORKSHOPS - BIJEENKOMSTEN

Sterrenvuur organiseert op de stroom van het leven verschillende workshops.

Hierbij zijn de Lente reiniging en vitaliserings retreat en natuurbelevingsdagen een jaarlijks terug kerend gegeven.