Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief Sterrenvuur
Met grote blijdschap kondig ik mijn nieuwe website aan. Een stromende regenboog van healing, workshops en reizen, die allen verankering van bewustzijnsvernieuwing beogen. Met Sterrenvuur hoop ik een bron te zijn van verbinding, groei, inspiratie, ondersteuning en healing. Ook blijken de samenkomsten van “Sterrenvuur” innerlijke bewuste mensen te samen te brengen.

Mijn Sterren-zaadjes
De vereniging van onze spirit met het fysieke lichaam is in mijn werk een belangrijk aandachtspunt . De verbinding met de aarde en een goede gronding zijn van belang om ook het lichaam te ondersteunen in de verhoging van trilling op aarde. .Ik reis ook graag met groepen naar krachtplekken, waar de hemel-Aarde portalen nog als eenheid ervaren kunnen worden en balans tussen lichaam ziel en geest kan herstellen. Ik nodig je uit voor een kijkje op de site voor het ontdekken van de vele mogelijkheden.

Activiteiten zoals de reinigingsweek, vrouwenworkshops en aarde meditatie-reizen vind je op de agenda.

Healing-praktijk
De verschillende behandelmethoden zijn afzonderlijk omschreven en in lichamelijke en energetische healingen onder gebracht maar in de praktijk kunnen technieken ook worden gecombineerd. Wanneer je uit de vele mogelijkheden niet weet wat te kiezen, mag je er op vertrouwen dat er bij het bespreken van je hulpvraag precies die vormen zullen worden aangedragen, die werkzaam zijn voor jouw behoefte van dat moment.

Samen zaaien
Daarnaast ontstaan er spontane initiatieven vanuit innerlijke calling en inspiratie. Het betreft hier samenkomsten met mede LEVEN-ontdekkers en lichtbrengers. Hierbij werk ik graag samen met gelijkgestemden om onszelf en het leven voor dat moment bewust in openbaring” te brengen. Aan het faciliteren van zo’n bijeenkomst gaat meestal een eigen groter bewustzijnsproces vooraf, waarbij de energie zich innerlijk ontwikkeld en van waaruit ik me laat inspireren voor de tijd, plaats en vormgeving. De oogst hiervan delen we veelal op een krachtplek in de natuur en met het web van Licht. Veelal vallen deze bijeenkomsten samen met de jaarfeesten, die we nog kennen uit de “Moeder” cultuur toen we nog meer in verbinding leefden met de gaven van de natuur. Als je je hier toe aangesproken voelt kun je me berichten voor een persoonlijk uitnodiging voor deze initiatieven.

Enkele malen per jaar verschijnt er een nieuwsbrief waarvoor je je zelf kunt aanmelden of uitschrijven.


 

Aanrader
Speciaal zou ik nog graag de aandacht richten op de reinigingsdagen in Zeeland. Deze oude Chinese methodiek werkt zo mild en efficiënt dat je daar nog heel lang c.q. blijvend plezier van zult hebben. Ik mag dit faciliteren in samenwerking met Marianne Haslinghuis die als levend voorbeeld, enthousiast haar kennis en inspiratie met ons deelt. Hiernaast vind u de link naar de folder van de reinigingsdagen.