Over Sterrenvuur

Welkom bij Sterrenvuur
De naam Sterrenvuur, duidt op de zaden van licht, die we in ons dragen en meebrengen naar de aarde. Mijn verlangen is om hierin mijn bijdrage te leveren in mijn behandel praktijk en workshops.
Zowel in de workshops als de diverse healingen gaat het om het verenigen van lichaam ziel en geest en de creatie van een bezield leven op aarde.

Doordat alles in deze tijd in verandering is volg ik m’n innerlijke inspiratie stroom. Ik geniet ervan om van hieruit diverse activiteiten vorm te geven en zodoende ook zelf te blijven groeien. Zowel healing, spirituele- en taoistische invloeden, vloeien door in het aanbod. Mijn basis als sociaal cultureel-emancipatiewerkster en ervaring in de reisbranche, komen hierbij goed van pas.

De activiteiten leveren een bijdrage aan her-verbinding van het Oer-Vrouwelijke bewustzijn op aarde. Vanuit mijn werk als cultureel emancipatie werkster heb ik daar jarenlang vorm aan mogen geven. Destijds betrof het meer de positie van de vrouw in de samenleving en nu licht de focus meer op een waarachtig Leven in evenwicht met de natuur in Al die we zijn. Een sterk verlangen tot een gebalanceerd leven in evenwicht van mannelijk vrouwelijk, waarbij spirit en materie weer als eenheid beleeft kan worden. Waarbij harmonie, samenwerking en verbinding van vele levensvormen waar we deel van uit maken, weer in natuurlijke staat kan herstellen.

Krachtplekken, bronnen  en natuur activiteiten;
Al vele jaren bezoek ik krachtplaatsen in Nederland en over de wereld, naar landen waar de Moeder-cultuur nog voelbaar aanwezig is. Deze heiligdommen lijken Licht-ankers en portalen waardoor veel bewustzijn en oorspronkelijke levenskracht tot ontwaken mag komen. Ook de bronnen en natuurwezens spelen hierin een belangrijke rol. Doorgaans vormt het gezelschap zich op de stroom van het leven of voel je een resonantie of 'calling' voor de activiteit. We openen ons voor onze grotere werkelijkheidwaarbij meer samenhang van de gelaagdheid van ons bestaan in bewustzijn en samenwerking kan komen. Dit vraagt om een gelijkwaardig en 'afgestemd' gezelschap.