Nieuwsbrief September 2018

Wat NU;

Een boeiende tijd om steeds meer in het NU te leven; vanuit innerlijke inspiratie op de stroom van het leven. Een grote uitdaging om het innerlijk weten meer tot uitdrukking te brengen en het pad van de ziel op de voorgrond te laten treden. Een leven te creëren vanuit vertrouwen in de intuïtie en de natuurlijke flow. Voor de hele mensheid is het de uitdaging om het oude, op angst gebaseerde overleven, los te laten. Het hele universum en huidige sterrenstanden bewerkstelligen en ondersteunen dit grootse proces.

Voor mijzelf blijft het ook onderzoeken wat mij beweegt en van waaruit; wat te doen en wat te laten. Bovenal ben ik verheugd over de groeipotentie van deze tijd en leergierig over de mogelijkheden om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Ik geniet ervan om deze kennis en ook ondersteunende oefeningen door te kunnen geven in mijn praktijk en activiteiten.

Groeien in Welzijn staat hoog op mijn persoonlijke agenda en heb ik gekozen als thema voor de Herfst-retreat:
"Ziels-verbonden, het Leven aarden op vrouwelijke wijze".

Als oorspronkelijk welzijnswerkster is het  een leuke uitdaging om hier weer een vernieuwde invulling aan te geven; waarbij ieder zelf van binnenuit kan ervaren welke aspecten in haar welzijn gevoed willen worden. Dit zal de innerlijke zielsverbinding versterken  en kunnen leiden tot groter inzicht op je groei- en levenspad. Bovenal is het een weldadige voeding aan je vrouwelijk WelZijn op alle nivo's; gezonde voeding, verbinding, beweging, ontspanning en bezinning.

De Lente reinigings-retreat voor 2019 is weer gericht op vitalisering en ontgifting en een boost voor je gezondheid. Deze staat gepland van 5 april t/m 8 april 2019.

Praktijk Sterrenvuur - Zutphen
De verschillende behandelmethoden zijn afzonderlijk omschreven, maar in de praktijk kunnen technieken ook worden gecombineerd. Wanneer je uit de vele mogelijkheden niet weet wat te kiezen, mag je er op vertrouwen dat er bij het bespreken van je hulpvraag precies die vormen zullen worden aangedragen, die werkzaam zijn voor jouw behoefte van dat moment.

Behandel praktijk voor Vrouwen
In de praktijk zijn het altijd vrouwen die komen voor lichaamsgerichte behandelingen en energiewerk-coaching. Voor mij klopt dit omdat hier ook mijn specialisaties liggen in bijvoorbeeld in specialisatie in holistic bekken-puls en de Goddess massage. Ook de Taoistische healinglove voor vrouwen vindt hierin haar plek. Om dit zichtbaarder te maken voor vrouwen heb ik besloten me als behandelpraktijk voor vrouwen naar buiten te brengen.

Het nieuw energie healing werk blijft voor mannen en vrouwen
Graag breng ik de Kryon healing onder de aandacht, omdat het krachtig ondersteunend is, bij de bewustzijnsverankering in je hoger potentieel. Hoewel de Kryon healing helpt bij de-blokkeren en opschonen van de oude energie-patronen op alle lagen, werkt het vooral heel krachtig op verlichting in het denken. Het is veelal de gedachte die ons gevangen houdt in problemen en oud zeer.

Op 28 oktober organiseer ik een Kryon groepshealing-middag in Zutphen. Tijdens deze bijeenkomst in Praktijk Sterrenvuur, kun je eenmalig kennismaken met deze healings-vorm en met korting het 5 wekelijkse traject eventueel verlengen. Uitgebreide informatie over het DNA healing proces vind je in de Kryon healing uitleg- youtube channeling, waar de werkzaamheid en het veld van waaruit dit wordt aangereikt duidelijk uiteen gezet wordt.