Soul/body fusion

Het Soul body fusion symbool laat in een oog opslag zien waar het proces om gaat. Wij zijn de kelk waarin onze ziel/spirit steeds dieper mag indalen.
Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel? Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen.

Soul body fusion is naar de aarde gekomen via Lichtwerker en healer Jonette Crowly. Ze geeft veel informatie in haar boek hoe dit van uit de lichtrijken door de Hathors is aangereikt.
‘Het is aan jou, om je op je eigen manier te verbinden met het bewustzijn van je planeet. Maar eerst dien je je te verbinden met je eigen lichaam. Dat is waarom Soul Body Fusion zo belangrijk is, omdat je je niet met je planeet kan verbinden als je je zelfs niet met jezelf kan verbinden. De connectie met jezelf is het allerbelangrijkst en de connectie met je planeet is de eerstvolgende stap en vandaaruit ontstaan zonder enige inspanning grote quantum sprongen…….' Mark (via Jonette Crowley)

De SBF sessies kunnen in de praktijk met voor en na gesprek 1.15 /1.30 uur. Kosten zijn € 65,-  Een sessie per skype of telefoon is ook een mogelijkheid waarbij het voor en nagesprek korter is voor  € 55,-  .Een herhaling van 3 sessies is aan te raden, tweede sessie na een week en de derde 3 weken later. Kosten voor een serie van 3 zijn € 165,- of € 145,-

reactie cliënt;

Mijn eerste soul/bodyfusion kwam als een complete verrassing, ik wist van niks, had er nog nooit van gehoord. Maar wat gebeurde was ongelofelijk….ik voelde voor de eerste keer mijn grond, als een thuis- of aankomen. Een welkom, maar ook een oude herinnering die geraakt werd en met elke sessie dieper geraakt wordt.

Wat mij vooral raakt is het gevoel van gevuld worden met mijn liefde voor mezelf…..wat mij dan weer vult met een diepe dankbaarheid en vreugde.

Mine S