Nieuwsbrief mei 2019

Het leven weeft
Op de Zutphense bodem ontstaat er voor mij een vreugdevolle stroom, waarbij ik mooie mensen mag ontmoeten. Mijn verlangen in het samenbrengen van mensen, mogelijkheden en idealen lijkt zich als vanzelf te voltrekken. In de verbinding ontstaan er vaak verrassende mogelijkheden en vergroten we de draagkracht. Dit heeft geresulteerd in nieuwe samenwerkingen en activiteiten.

Naast een doorgaand avontuur in het ontdekken van de krachtplekken en het stadsbewustzijn van Zutphen, wordt mijn aandacht ook meer naar bijzondere plekken in de Achterhoek getrokken. Het eerste wat naar voren kwam was de Tankenberg en de vruchtbaarheidsgodin Tanfana. Ook hoorde ik de naam van Lydia van Oort erbij, een medium die natuurwezens ziet en tekent. We voelden beiden de uitnodiging om daarnaartoe te gaan en ook mensen daarin mee te nemen. Na een mooi gezamenlijk avontuur in deze krachtige natuurtempel en bij de bron, kijken we uit naar onze workshop Natuurbeleving op Hemelvaartsdag. Er zijn nog plaats voor een paar liefhebbers/sters. Natuurbelevingsdag bij Godin Tanfana op de Tankenberg Donderdag 30 mei 11.00 tot 17.00 uur

Op de stromen van leven…soms zit het mee en soms….
Of het nu gaat om het tot stand brengen van vernieuwing of juist het voorbij groeien aan vastzittende oude patronen; het leven brengt ons op vele lagen in transformatie. Doordat de processen versnellen neemt ook de intensiteit toe. Wanneer we in oude patronen blijven steken lopen we vast. Het sterven en geboren worden, gebeurd tegelijkertijd. Soms is het fijn om daar wat steun bij te krijgen. Mocht je je aangetrokken voelen tot een van de mogelijkheden in mijn praktijk, kun je een kijkje nemen bij de diverse mogelijkheden. Je hoeft niet per se van tevoren een behandel methode te kiezen. Als we samen afstemmen op je situatie, wordt snel duidelijk wat op dat moment met beste aansluit op je vraag. Regelmatig ontstaan er ook mengvormen waardoor er zowel, fysiek, emotioneel als op de bewustzijnslagen kan worden ingegaan.

Pinksterbijeenkomst 'Indaling van het licht' met Kryon DNA healing
Zondag 9 juni 2019 van 11.00 u. – 13.00 u. € 20,-
Meer dan ooit is het van belang om jezelf in een groter perspectief te gaan plaatsen en te openen naar wie we in wezen zijn. Door uit te dijen in je multi-dimensionele zelf, kunnen afgesplitste delen weer thuiskomen in jezelf. Daarbij kan er vanuit dit groter bewustzijn healing plaatsvinden op vele lagen tegelijkertijd. Een mooie methodiek om door benauwenis heen te gaan en open te blijven is de 'new energy breathing' welke ik zal aanreiken in de pinkster bijeenkomst.
In aansluiting op deze bijeenkomst kun je deze Kryon doorstart-healing nog met 4-wekelijkse sessies verlengen voor € 100,-

Dankbaar kijk ik terug op de Zonneschijven-workshop met Patries van Elsen; de energie verankering, samenkomst van prachtige mensen en de ceremonie is nog steeds voelbaar in de cirkel. Zo bouwt mijn woon en werkplek zich steeds verder op in het licht van de vernieuwing.

Het zojuist verschenen boek van Patries breng ik hier graag onder de aandacht: 'De magische weg van het hart'