‘Hart voor borsten’ programma in Zeeland – Vlissingen

Workshop voor vrouwen op  2020; Zaterdag 29 februari  van 13.00 tot 16.00/16.30 u.
Behandelingen op 27 en 28 februari 2020
Locatie; “Centrum “So Puur” in de Vrouwenstraat 1 in Vlissingen.

De 'Hart voor borsten' workshop is voor elke vrouw die haar welzijn wil voeden.

De kosten bedragen € 25,- -
In deze bijeenkomst maken we contact met ons lichaam en vrouw-zijn. In een ontspannen programma kom je steeds dieper thuis in je lichaam en vrouwelijke basis. Hierin vergroten we de verbinding met ons innerlijk en ervaren we wat er in ons leeft en wat er nodig is. Vanuit het hart maken we contact met ons borstgebied en zal een “zelfzorg”- borstmassage stap voor stap worden begeleid. Dit gebeurt met kleding aan, zonder BH. Het is een techniek waarmee je ook zelf geregeld je borstweefsel en lymfe kunt verzorgen en onderzoeken. Wanneer de harts-energie in stroming komt met onze borsten geeft dat een innerlijk stralende presentie die heel vrouwelijk en vervullend is; “Onze borsten zijn de juwelen van het hart”

Behandelingen op donderdag 27 en vrijdag middag 28 februari 2020
Voor vragen of reservering; Uma Ina de Bruyn info@sterrenvuur.nl of 0616965601

Behandel mogelijkheden: Borstpakkingen, Holistisch-bekken-pulsing of een Goddess massage

Borstpakking:
De behandeling gebeurt liggend op een tafel en er wordt zorgvuldig een pakking getest welke op dit moment het meest voor je kan doen. De ene pakking heeft bijvoorbeeld een diepe werking op de doorstroming van je borstweefsel, de ander is vooral gericht op het afvoeren van afvalstoffen uit weefsel en lymfe, of het losmaken van emotionele ballast in het borstweefsel. Alle pakkingen bevatten healingszout en goud.
Tarieven; Borstpakking met healing € 66,- voor 75 a 85 minuten Borstpakking met intake (1e keer) € 77,- voor 90 / 100 minuten.

Holistic - bekken - pulsing:
Holistic pulsing brengt ons van top tot teen in beweging met een ontspannende en de-blokkerende werking. Opgeslagen afvalstoffen en emoties kunnen op een zachte wijze worden vrijgemaakt. De natuurlijke vitale levens-stroom kan zich dan herstellen. De bekkenpuls-technieken richten zich diep in de weefsels van buik en bekken en bevordert de doorstroming in de benen en gronding. De behandeling geeft een bewustere verbinding met je bekken en eigen basis. Voor deze behandeling is soepele kleding gewenst.
Tarief € 55,- voor 60 minuten. Of € 77,- voor 90 minuten.

Goddess- massage:
De Goddess massage is een totaal omhullende lichaamsmassage, met welriekende oliën. Een unieke combinatie van technieken vanuit de ontspannings-, polariteits-, Esalen- en Lomi Lomi-massage. In deze behandeling ben je bloot en richt ik me op de heelheid, de Godin in jou. Door de verbindende bewegingen, balanceert je vrouwelijke en mannelijke kant. Een vervullende beleving van stromende Eenheid in je zelf.
Tarief € 77,- voor 90 minuten.

Aanbieding; borstpakkingen voor thuis
Als je kennis hebt gemaakt hebt met de borstpakking en werkwijze, is het mogelijk om een aantal pakkingen voor thuis aan te schaffen. Hiervoor is een speciale aanbieding voor dit 'hart voor vrouwen' in Zeeland programma;

De kennismaking-prijs is € 8,- per stuk of 5 voor € 35,-

In de loop van 2020 zullen deze borstpakkingen ook online te bestellen zijn op; www.borstpakkingen.nl