Borstpakking met healing

De borstpakkingen bevorderen het vrouwelijk welzijn. Je hoeft geen "problemen" te hebben met je borsten om jezelf een borstpakking te gunnen. Het is een weldaad voor je lichaam in verbinding met hart en ziel, werkt opschonend, verwarmend en helend, op vele lagen. De 7 verschillende pakkingen hebben alle een ander uitwerking en in het moment wordt er samen getest welke het meest voor je kan doen in dat moment.

De innerlijke verbinding met ons borstweefsels vanuit hart en ziel, heeft een helend effect op de borstgezondheid en vrouwelijk welzijn. De behandeling in combinatie met de pakking wordt persoonlijk afgestemd.

Tarieven
Eerste borstpakking met intake gesprek; € 77,-
Borstpakking met healing € 66,-
Borstpakking met persoonlijke lichaamsgerichte coaching € 88,-

Wat Alexandra er zelf over zegt
Alle pakkingen stimuleren de doorbloeding, ze voeden het borstweefsel en ondersteunen het natuurlijke reinigingsproces. Zo dragen ze bij aan een goede vitaliteit van het borstweefsel

Op emotioneel vlak verzachten en reinigen de pakkingen en werken ze losmakend op emoties die in het borstgebied opgeslagen zijn. De pakkingen ondersteunen het blij en positief ervaren van de borsten in hun kwaliteiten en laten de borsten weer op een natuurlijk manier onderdeel zijn van het lichaamsbewustzijn.

De pakkingen openen en versterken de verbinding tussen het hart en de borsten, zodat liefdevolle energie vanuit het hart naar de borsten kan stomen, zodat de borsten kunnen verzachten en gaan stralen.
De healing en borstpakkingen ondersteunen elkaar wederzijds bij het in goede conditie houden van het borstweefsel.

Ervaringen
In het afgelopen half jaar heb ik al heel wat proefbehandelingen gegeven. Ik ben onder de indruk van de werking bij mezelf en anderen. Hier een greep uit de ervaringen van vrouwen die een behandeling hebben ontvangen:

  • “Ik voelde de zwaarte uit mijn borst weg trekken – Ik kan vrijer ademen.”
  • “Ik voel hoe de kanker op een nog andere laag is opgeruimd door deze behandeling.”
  • “Mijn borsten voelen heel stevig en toch zacht. Alle knobbeltjes zijn opgelost.”
  • “Ik ben zo diep in mijn lichaam gezakt, voel me licht en zacht. Ik begrijp voor het eerst dat vrouwenkracht van binnenuit komt.”
  • “Ik voel mijn lichaam van top tot teen en voel me goud stralend; hoe gemakkelijk kom ik toch weer teveel in mijn hoofd.“
  • “Dit is een ode aan mijn borsten en  vrouwelijkheid, wat is het een zegen om in een vrouwen lichaam te zijn."

Mogelijkheden coaching; persoonlijke ondersteuning bij gronding, lichaamsbewustzijn, zelfonderzoek en massage van borsten, borsteltechniek.

Meer informatie over het “hart voor borsten” programma in Zeeland 

Borstpakkingen voor thuisgebruik verkrijgbaar bij Praktijk Sterrenvuur.
In de loop van 2020 kan er ook online besteld worden op de site (in wording); www.borstpakkingen.nl van Alexandra Steverink.

Graag breng ik ook de mogelijkheden van Vlow-borstweefselbehandelingen onder de aandacht met de website van de therapeuten waarvoor je hier terecht kunt.www.lifestreamvlowregister.nl   Ook hier zullen in de toekomst de borstpakkingen verkrijgbaar zijn.