Borstpakking met healing

Borstpakkingen treatment en de heart jewel trainig aan therapeuten hebben mijn hart

-Borstpakking treatment in praktijk Sterrenvuur
-Ervaringen van deelneemsters
-Training voor het leren werken met borstpakkingen in je praktijk
-Hart voor borsten project - bijeenkomsten in Nederland

De borstpakkingen dragen de naam "Heart Jewels" naar het Taoïstisch gezegde; "De Borsten zijn de juwelen van het hart".
Je hoeft geen "problemen" te hebben met je borsten om jezelf een borstpakking te gunnen. Het is een weldaad voor je lichaam, werkt opschonend, verwarmend en helend, op vele lagen. De pakking in de praktijk wordt aangevuld met een heling en re-connectie met je hart en ziel. Dit brengt verzachting en een vitale doorstroming in je gehele lichaam. In samenspraak wordt er getest welke van de zeven verschillende pakkingen op dit moment het meest voor je kan betekenen. Als je voor het eerst komt is er een kort intake gesprek. Ook is het mogelijk om een half uur extra te boeken waarin ik je leer hoe jezelf je borsten kunt masseren/onderzoeken en verzorgen.

Tarieven
Eerste borstpakking met healing en intake gesprek; € 88,- 100 minuten
Borstpakking met healing € 77,- 75 minuten
Borstpakking met healing en borst zelfzorg-coaching €99,-120 minuten

De heilzame borstpakkingen bevatten hoogwaardige producten zoals; zout, goud, kruiden, algen of klei

Met grote zorg zijn ze ontwikkeld door  Alexandra Steverink. Wat ze zelf zegt over de pakkingen;
Alle pakkingen stimuleren de doorbloeding, ze voeden het borstweefsel en ondersteunen het natuurlijke reinigingsproces. Zo dragen ze bij aan een goede vitaliteit van het borstweefsel.

Op emotioneel vlak verzachten en reinigen de pakkingen en werken ze losmakend op emoties die in het borstgebied opgeslagen zijn. De pakkingen ondersteunen het blij en positief ervaren van de borsten in hun kwaliteiten en laten de borsten weer op een natuurlijk manier onderdeel zijn van het lichaamsbewustzijn. Zie ook de prachtige Heart Jewels site; www.bortpakkingen.nl

De borstpakkingen met healing werkt op het versterken van de verbinding en doorstroming vanuit hart en ziel, zodat liefdevolle energie vanuit het hart naar de borsten kan stomen en de borsten kunnen verzachten en in heelheid gevoed worden. De healing en borstpakkingen ondersteunen elkaar wederzijds en reiken veel verder dan het in goede conditie houden van het borstweefsel. Een diep innerlijke connectie en vrouwelijke presentie kan hierin tot balans komen.

Ervaringen
Hier een greep uit de ervaringen van vrouwen die mijn behandeling hebben ontvangen:

  • “Ik voelde de zwaarte uit mijn borst weg trekken – Ik kan vrijer ademen.”
  • “Ik voel mijn gevoelige borsten op een diepe laag zijn opgeruimd door deze behandeling.”
  • “Ik ben zo diep in mijn lichaam gezakt, voel me licht en zacht. Ik begrijp voor het eerst dat vrouwenkracht van binnenuit komt.”
  • “Ik voel mijn lichaam van top tot teen en voel me goud stralend; hoe gemakkelijk kom ik toch weer teveel in mijn hoofd.“
  • “Dit is een ode aan mijn borsten en  vrouwelijkheid, wat is het een zegen om in een vrouwen lichaam te zijn."
  • “Mijn borsten voelen vol en vervuld en toch zachter dan ik gewend ben".

 

Training; Beroepsmatig leren werken met de 7 heilzame "Hearthjewels" borstpakkingen in je praktijk;

Wanneer je met de borst-pakkingen wilt gaan werken in aanvulling op je bestaande behandelingen, geeft dat veel extra mogelijkheden en verruiming van je doelgroep. Meer achtergrond over het product, doelgroep, intake en werkwijze, als ook het leren testen voor de juiste pakking leer je in dit trainings-dagdeel. Je ontvangt dan zelf ook de gehele procedure en behandeling.In jouw persoonlijke begeleiding bij het leren werken met de pakkingen zal worden onderzocht en besproken hoe jouw eigen behandelingen/expertise, een eventuele aanvulling zouden kunnen vormen op jouw borstpakking behandeling. Ook bespreken we de belangrijke punten voor een  intake gesprek en de overige handreikingen die je een klant kan meegeven met betrekking tot de borstgezondheid. Een map met werkwijze en achtergrond informatie is inbegrepen.

De inwerk-sessie  duurt 3,5 tot 4 uur. De Kosten hiervoor bedragen zijn € 195,-

Inclusief de mogelijkheid tot een telefonische terugkoppeling en vragen, na het oefenen met de pakkingen en jouw ervaringen. Vanuit deze training kun je een vermelding krijgen op de lijst van borstpakking behandelaars in Nederland;  http//borstpakkingen.nl/borstbehandelaars/?v=796834e7a283

In aansluiting op deze training zijn er 2 scherpe eenmalige aanbiedingen op een starters pakket voor je praktijk en een pakket voor verkoop aan je cliënten.

Aanmelding voor de borstpakking training en het starterspakket; Uma Ina de Bruyn  info@sterrenvuur.nl

Aankoop van verpakkingen voor thuis gebruik zijn verkrijgbaar bij Praktijk Sterrenvuur of op de site; www.borstpakking.nl

Ook vind je hier meer over de pakkingen en werkwijze voor thuisgebruik.