Natuurbeleving-workshops

Ook voor de Lente 2020 hangt er een natuur-belevings-dag in de lucht; in samenwerking met Lydia van Oort;
We hebben een gevoel van een belangrijke activatie en lichtportaal ergens in Maart/April maar vinden het te vroeg om tijd en plaats nu al vast te leggen. Lydia, Uma en " natuur-God Pan" hebben al wel een gevoel op krachtige  sprengen/natuur gebied Laag Soeren maar het kan zo maar zijn dat er nog een calling van een ander krachtig gebied om voorrang vraagt. We laten het nog maar als een zaadje rijpen door de winter heen. Ter plaatse zullen we dan eerst inderzoeken in communicatie met Gaya en begeleiding vanuit de spiritrijken wat de bedoeling is.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden van een Natuurbelevings-dag, kun je dit aangeven door een mail sturen naar info@sterrenvuur.nl  Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging.

Het ontwaken van Moeder aarde is een gegeven waar vele etherische rijken bij betrokken zijn. Veel kennis wordt bewaard door Deva's engelen en inner-aarde wezens. Er wordt gewacht op een openstelling van de mens om tot grotere samenwerking in creatie te komen. Spirit en materie is een geheel en in deze tijd zullen steeds meer mensen geïnspireerd worden tot creatie in evenwicht met het wezen "Gaia", het bewustzijn van Moeder Aarde. Geregeld voel ik me "geroepen" door een plek die belangrijk is om te her-ontdekken. Veelal gaat het om krachtige "Moeder" Cultuur plekken of bronnen. De krachtplaatsen dragen veel kennis van weleer wat nu weer tot bewustzijn kan komen.

Een enorme verrijking brengt de samenwerking met Lydia van Oort; Ze is in staat de wezens te zien en te tekenen of schilderen. Meer informatie over haar werk vind je op; www.lydiavanoort.nl

Druïde Ewan;
Bij de voorbereiding van een natuurbeleving-dag, kwamen we in contact met een oude Druïde Ewan die ons begeleid met dit werk. Zijn boodschap is;
"Wederom laat ik van mij horen. Eindelijk is de tijd aangebroken dat ik mij volop aan mijn verdere taak kan wijden als verbinder, beschermheer van de verschillende Moeder aarde energieplekken en hun hoedsters.
Jullie hebben al persoonlijk, op verschillende plaatsen en manieren contact met mij gehad in jullie huidige leven. Het is een hereniging van oude zielen. Jullie hebben in het verre verleden ieder een verschillende taak op je genomen. Als hoedster, strijdster of in andere zin voor en samen te werken met Moeder Aarde, de Vrouwenenergie en de Godinnen. Dit alles om in deze huidige tijd deze kracht weer in balans terug te krijgen met de mannelijke energie."