Natuurbeleving-workshops

Natuurbelevingsdag 20 maart 2020 Laag Soeren

Bossen en Sprengen - Oude sacrale tempel in de bossen bij Laag Soeren en ontmoeting met Deva’s/ priesteressen en Godin Nemetona
Begeleiding; Lydia van Oort en Uma Ina de Bruyn
Vergoeding €66,- ter plaatse te voldoen.

We gaan graag op stap in deze spiritrijke bossen, waarbij je mogelijkheden krijgt aangereikt om je verder te openen en bewust te worden van de fijnstoffelijke werelden en je innerlijke verbinding met de natuur.

Onze ontmoeting was indrukwekkend en omvangrijk. We kwamen op een voelbaar spiritrijke plek. Het bleek een oude natuur tempel te zijn waar de Deva’s Priesteressen en de Godin Nemetona de energie nog levend hebben kunnen houden. Lydia is in staat om het ook visueel waar te nemen, te tekenen en de boodschap te ontvangen.
Lydia hoorde de naam Nemeton ,nemetona o.i.d. Verrast waren we dat wikipedia Nemetona duid als een Cetische Godin, Nemeton als heilige ruimte en Nemeten als een oude keltische en germaanse stammen. Lydia heeft een tekening gemaakt van wat zich ter plaatse voltrok.

Tekening Natuurspirit Godin; Nemetona
In haar hand heeft ze een kristal die ieder in zich draagt in verbinding met hemel en aarde en in de ander hand het lichtlichaam wat op deze plek nog verder geactiveerd kan worden.
In deze tijd is het belangrijk dat de samenwerking van mens en andere bestaansvormen tot stand komt voor ons leven op aarde. Vandaar dat wezens zoals Nemetona zich laten zien en ons uitnodigen om deze plek te beleven en ons van hart tot hart te verbinden met al wat leeft.

We zijn nog niet aan het sprengengebied toegekomen en gaan dat nog onderzoeken, dus mogelijk komen er nog meer verrassingen voor deze dag.
Bovenal vieren we het leven en hoogtepunt van de lente en ons bestaan in nieuw-creatie en hoger bewustzijn.

Van Harte welkom op Vrijdag 20 maart 2020 .
We verzamelen bij het plaatselijke restaurant;
“De Harmonie “ Harderwijkerweg 35, Laag-Soeren. Inloop v.a. 10.30 u. start 11.00 u. Rond 16.00 u. zullen we hier ook weer terug komen en evt. afsluiten met een drankje. Carpool is dus van hieruit mogelijk naar het bos.
Benodigdheden; Waterdichte schoenen en kleding. Lunch en drinken en iets om op te zitten.
Aanmelding; Info@sterrenvuur.nl Uma Ina de Bruyn 0616965601

Meer informatie over het werk van Lydia ; www.tekenmedium.nl

Wil je direct op de hoogte gebracht worden van een Natuurbelevings-dag, kun je dit aangeven door een mail sturen naar info@sterrenvuur.nl  Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging.

Het ontwaken van Moeder aarde is een gegeven waar vele etherische rijken bij betrokken zijn. Veel kennis wordt bewaard door Deva's engelen en inner-aarde wezens. Er wordt gewacht op een openstelling van de mens om tot grotere samenwerking in creatie te komen. Spirit en materie is een geheel en in deze tijd zullen steeds meer mensen geïnspireerd worden tot creatie in evenwicht met het wezen "Gaia", het bewustzijn van Moeder Aarde. Geregeld voel ik me "geroepen" door een plek die belangrijk is om te her-ontdekken. Veelal gaat het om krachtige "Moeder" Cultuur plekken of bronnen. De krachtplaatsen dragen veel kennis van weleer wat nu weer tot bewustzijn kan komen.

Een enorme verrijking brengt de samenwerking met Lydia van Oort; Ze is in staat de wezens te zien en te tekenen of schilderen. Meer informatie over haar werk vind je op; www.lydiavanoort.nl

Druïde Ewan;
Bij de voorbereiding van onze eerste natuurbeleving-dag, kwamen we in contact met een oude Druïde Ewan die ons begeleid met dit werk. Zijn boodschap is;
"Wederom laat ik van mij horen. Eindelijk is de tijd aangebroken dat ik mij volop aan mijn verdere taak kan wijden als verbinder, beschermheer van de verschillende Moeder aarde energieplekken en hun hoedsters.
Jullie hebben al persoonlijk, op verschillende plaatsen en manieren contact met mij gehad in jullie huidige leven. Het is een hereniging van oude zielen. Jullie hebben in het verre verleden ieder een verschillende taak op je genomen. Als hoedster, strijdster of in andere zin voor en samen te werken met Moeder Aarde, de Vrouwenenergie en de Godinnen. Dit alles om in deze huidige tijd deze kracht weer in balans terug te krijgen met de mannelijke energie."