Natuurbelevingsworkshop rondom de Tankenberg – Overijssel

'In contact met de heilige bodem, natuurspirits en Godin/Deva Tanfana'
Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019
11.00 tot 17.00 u
Begeleiding: Lydia van Oort en Uma de Bruyn
Vergoeding € 66,-

We bezoeken o.a. de Tankenberg -koepel, Maria Kapel en de bron
Lydia tekent spirits uit de ongeziene wereld en treedt daarbij met ze in communicatie. Al eerder had Lydia een ontmoeting met 'Tanfana' en ze maakte duidelijk dat ze als landschap Deva met dit gebied en een deel van Drenthe is verbonden.
Uma zal ons in stappen begeleiden naar het verder openen voor het contact met de spirit- en elementkrachten.
Lydia maakt achteraf een tekening van de spiritwezens waar we tijdens onze workshop mee in contact zijn gekomen. Onderweg zal ze haar waarnemingen met ons delen. Alle deelnemers/sters  ontvangen een digitaal exemplaar.

Tanfana en de Tankenberg
Op de Tankenberg  zou rond het begin van onze jaartelling een tempel hebben gestaan van een Germaanse vruchtbaarheidsgodin. Ook al wordt het fysieke bestaan van de tempel en priesteressen in twijfel getrokken, er zijn vele volksverhalen over witte wieven, witte heksen en aardmannetjes. Ook paragnost Jelle Veeman ziet voor zijn geestesoog de priesteressen van weleer en legt verband met de witte wieven. Veel informatie vind je op: www.pansophia.nl/academie_pansophia/2017/05/14/de-tankenberg/

Waarom dit initiatief
Uma voelde een aantrekking naar de Tankenberg en ze hoorde de naam van Lydia. Toen ze Lydia vroeg of ze de plek kende, voelde ze gelijk de uitnodiging om daar samen naartoe te gaan…of met een groepje. Binnenkort gaan Lydia en Uma samen een dag op onderzoek uit, om vervolgens met een groep op pad te gaan. Het 'veld' werd erg blij van Hemelvaartsdag 30 mei 2019. Dus welkom!!

Lydia en Uma voelen zich beiden diep verbonden met Gaia en het ontwakingsproces op aarde, waarbij de verbinding van spirit en materie in eenheid kan worden hersteld. Op verschillende plekken blijken de priesteressen van weleer de energie te hebben vastgehouden in afwachting op het ontwaken van mensen die dit bewustzijn weer kunnen oppakken. In alle dimensies en rijken is het bewustzijn en de werkzaamheid aan het veranderen. De samenwerking van mens en spirit biedt ons een grote kans het leven en geluk op aarde te herstellen.

Tanfana draagt een schaal met water in haar handen. Water speelt een belangrijke rol in deze tijd door de zuiverende en helende werking maar ook als nieuw-informatie drager.
Waarschijnlijk sluiten we af met een waterceremonie bij de bron.

Aanmelding via info@sterrenvuur.nl
Na aanmelding ontvang je een btw factuur met vermelding 'workshop natuur-coaching' en benodigde informatie voor onze samenkomst.

Om 10.45 u. verzamelen we bij pannekoekenhoes: De stroper - Bentheimerstraat 25 7587ND De Lutte.

Voor meer informatie over het werk van Uma Ina de Bruyn www.sterrenvuur.nl 0616965601

Informatie over het werk van Lydia www.lydiavanoort.nl/www.gaia-art.nl