Nieuwsbrief winter 2019/2020

Oogst van een leven
Afgelopen zomer ben ik door de poort van mijn 60e levensjaar gegaan. Het voelt als nog bewuster afstemmen met mijn ziel wat er nog geleefd wil worden in deze bijzondere tijd op aarde. Innerlijk luisteren en verworven vaardigheden toepassen voor innerlijk meesterschap zijn hierbij van belang.

Grote vernieuwing
Het ontwikkeling-proces op aarde, wordt duidelijker voelbaar. Innerlijke processen brengen transformatie om ons te ontdoen van oude ballast en overlevingspatronen. In 2020 zal dit nog meer zichtbaar gaan worden waarbij ook maatschappelijke structuren in verandering gaan komen. Deze chaos kan onveilig voelen en vraagt een diepe innerlijke verankering. Hoe bijzonder en pittig deze overgang ook is, ergens dragen we bedoeling hiervan in onze ziel en worden we uitgedaagd onze bijdrage hier aan te leveren. Je oogst, talent en verworvenheid van dit leven zal hierbij aangesproken worden om samen het verschil te gaan maken op aarde.

Graag draag ik bij met de healing-vormen die ondersteunen bij de doorstart in de nieuwe energie en door de workshops/retreat. Inhoudelijk zal ik hierbij altijd ondersteunen om je in eigen gronding en uitlijning te brengen van waaruit het geboorteproces zich kan voltrekken. Healingen

Imbolc viering van 2 februari 2020
Tijdens deze viering zullen we ons licht laten schijnen op ons levenspad 2020. Ook zal de Kryon DNA healing ons helpen om de blokkades die ons nog weerhouden op te schonen. Meer informatie Imbolc viering en Kryon healing

Inzet voor vrouwelijk welzijn en borstgezondheid en creatie in verbinding
Toen ik in contact kwam met de borstpakkingen, voelde ik me gelijk aangesproken om daar een fijne en werkzame retreat voor te ontwikkelen. Mijn ervaring  met lichaams-pakkingen, behandelingen en taoïstische ’healing love voor vrouwen’ komen daarbij van pas. De innerlijke verbinding herstellen met ons borstweefsels en een healing vanuit hart en ziel is een belangrijk gegeven in het werken met 1 van de 7 ontwikkelde borstpakkingen. Er wordt getest welke pakking het meest voor je kan doen in dat moment. De borstpakkingen zijn ontwikkeld door Aleaxandra Steverink i.s.m. Lifestream Cosmetics. Meer informatie over borstpakkingen

’Hart voor borsten’ programma Zeeland
Op 16 en 17 januari is het mogelijk om vrouwen-behandelingen of een borstpakking te reserveren in Vlissingen.
Op 18 januari 2020 in Centrum So Puur een Vrouwenworkshop met zelfzorg voor borsten.
Meer info

In Levende Lijven
Het lichaam draagt alle geschiedenis en dieper weten in zich. De meeste problemen ontstaan doordat we uit verbinding gaan met deze diepere bron van harmonie. Ze brengt je dan met lichaamssignalen of ziekte weer dichter bij je ware aard. Ik hoop met Praktijk Sterrenvuur ondersteuning te geven in het bijzondere proces waarbij er steeds meer Ziels-potentieel mag samenstromen met het lichaam. Het is een ongekend bijzonder proces dat we in een fysiek lichaam in trilling blijven verhogen en samenstromen met de hogere dimensies. Hiervoor is het nodig dat je oude vastzittende opslag mag loslaten. Ook de voeding en vitaliteit spelen hierbij een belangrijke rol en ik geniet ook zelf van de jaarlijkse opschoning met de reinigingsdagen.

Lente reiniging- en vitaliserings retreat 2020
Van harte geven Marianne Haslinghuis en Uma de Bruyn ook dit jaar weer een Lente reinigings-retreat in Zeeland. Dit vindt plaats van 3 april t/m 6 april 2020.
Voor dit programma zijn op dit moment nog 2 plaatsen vrij met een vroegboek-korting tot eind december 2019. Meer info

Op vrije voeten
In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in, liefst naar een bos met oude bomen. Zo een waar ik vanzelf bij stil sta, waar ik innerlijk U tegen zeg. En voor dat ik het weet neemt zij me mee in de reikwijdte van haar bestaan. Soms komt het hele veld in beweging, ritselen de blaadjes en laten spiritwezens zich voelen. Dan ben ik weer even gewaar van mijn Eenheid met de natuur.
Soms is er een plek waarbij ik voel dat het kloppend is om mensen mee te nemen in dit beleven. Natuurbeleving-workshop 

In 2020 hopen Lydia van Oort en ik weer op pad te gaan naar krachtige natuurplekken. We hebben al een oogje op een gebied voor een lentedag, maar laten dit zaadje nog verder rijpen in Moeder Aarde. Je kunt je aanmelden als je hier bericht over wilt ontvangen.