Nieuwsbrief december 2018

2019 In Co-Creatie met de vernieuwing op Aarde
Het leven voelt als een queeste, waarin we leren op een meer verbonden wijze ons te laten leiden vanuit de diepe intelligentie van ons bestaan. In contact met onze lichaams-intuïtie, gaan we stap voor stap voorbij aan onze overlevingspatronen.

In deze tijd is er de uitdaging om het hoofd te buigen voor wat ons hart ingeeft. Het hart is een kompas wat klopt met het geheel, wat aanvoelt of iets klopt met jouw ziel en potentie. Dan valt onze ware natuur samen met hemel en aarde en zal het leven zich meer en meer openbaren.

Het schept me vreugde en doet mij ook groeien, om vanuit Praktijk Sterrenvuur hierin een bijdrage te mogen leveren. Ontroerend hoeveel energie en liefde er klaar staat om de mens te helen en te verheffen. Wonderbaarlijk hoeveel er kan gebeuren in een sessie wanneer iemand daar innerlijk toe bereid is.

Voor 2019 voelt het van belang dat we ons licht en mogelijkheden gaan bundelen om de vernieuwing tot stand te brengen. Veel mensen hebben zo'n innerlijk gerijpt "medicijn" voor de wereld, maar daarmee naar buiten komen is lang niet altijd gemakkelijk. Ik hoop hier met lichtcirkels, co-creatieve bijeenkomsten en reizen een bijdrage in te leveren.

Op de agenda: 
Op zondag 13 januari

"Woman Spirit Gathering" waarvoor nog 1 plaats vrij is. Neem bij belangstelling contact op.

Zondagmiddag 20 januari
Lichtcirkel met Kryon DNA healing. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers/sters

28/29maart t/m 1 april2019
Lente reinigingsretreat in Zeeland. Voor het 6e jaar organiseer ik deze retreat in samenwerking met Marianne Haslinghuis. Elk jaar wordt het programma verrijkt waardoor het voor terugkerende deelneemsters verrassend blijft. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar.

2019 is geen vooropgezet plan
Dit betekent dat er een aantal activiteiten innerlijk leven, maar de vorm, tijd en plaats nog niet altijd duidelijk is. Wel kun je al aangeven als je belangstelling hebt en op de hoogte gehouden wilt worden van onderstaande ideeën. Vaak werkt het ook in een wederkerigheid dat een activiteit meer gestalte krijgt, bij meer belangstelling. Als je jouw belangstelling per mail kenbaar maakt, kom je op de lijst potentiële deelneemsters.

Wat er in de stoofpot zit;

 

Woman Wisdom gathering op Iona met midzomer 2019
In april reis  naar de Bosnië Pyramides ?

In de nazomer Ierland met Island Aran?

Laat vast weten als je belangstelling hebt, dan wordt je persoonlijk benaderd als er meer duidelijkheid is.

Sterrenvuur biedt een huiskamer-podium voor activiteiten waar ik support aan wil geven en zelf warm voor loop
Zondagmiddag 6 januari 2019
Een geleide winter meditatie, waarbij we diep naar de stilte keren, onder begeleiding van Bea van Linden. Aanmelding; beavdlinden1963@gmail.com

Zondag 7 april 2019
Workshop Centrale Zonneschijf en het Uminia kristal is vol. Voor de lezing op 6 april, elders in Zutphen is nog wel plaats (ook beschreven onder voorstaande link).

Zutphen klopt !
Heerlijk op de stroom van het leven ontmoet ik fijne mensen en activiteiten. Zelfs een aantal krachtplekken heb ik al mogen beleven wat mijn hart nog meer doet landen, in de harts-energie van Zutphen.

Dankbaar!