Nieuwsbrief september 2017

Praktijk Sterrenvuur verhuist naar Zutphen
Na een grootse Ierland-Schotland-Iona reis, vele omzwervingen en huizen bezichtigingen, land ik per oktober in mijn nieuwe huis in Zutphen. Grenzend aan de natuur met huis en tuin, groter dan ik had bedacht, maar met vele mogelijkheden voor bijeenkomsten en praktijkruimte.

Een plek voor co-creatie, sacred circles, meditaties en healingen
Ondanks alle verhuisdozen lijkt mijn persoonlijke ontwikkeling zich te versnellen. Een diepgaande Grail retreat, een sacred feminine groep, en de gaande energieverandering op aarde, intensiveert mijn verbinding met de oer-natuur en elementwezens.
Ook tijdens de Ierland-Schotland reis hebben we mogen ervaren hoe er grote Deva’s, draken- en engelenvelden klaar staan om samen te werken met de mens. Onze grootste uitdaging is om voorbij angst en controle weer samen te vallen met de oer-natuurlijke staat van zijn. Al de activiteiten van sterrenvuur ondersteunen dit proces, in onszelf en voor het groter geheel.
Het leven geeft me volop nieuwe mogelijkheden met gelijkgestemde zielen voor mijn eigen groei en verdieping. Ik ben hiervoor heel dankbaar en weef het door in mijn leven en werk. Regelmatig initieer ik bijeenkomsten waarbij we in afstemming met hemel en aarde, nieuw bewustzijn mogen openbaren.

Praktijk 'Sterrenvuur'

Healingen, massage en lichaamsgericht coaching
Alle nieuwetijds healingen hebben tot doel om de doorstart in de nieuwe energie soepeler te laten verlopen. Het helpt bij het de-blokkeren van de programma’s die je nog scheiden van je ware potentieel. De behandelingen in mijn praktijk hebben verschillende benaderingswijzen met hetzelfde doel; lichaamsgericht, bewustzijnsgericht en zielsgericht. Klik hier voor informatie over nieuw energie healing in mijn praktijk.

Mijn praktijk opent weer in Zutphen vanaf 24 oktober 2017. Mijn emailadres is info@sterrenvuur.nl (umade bruyn @ziggo is komen te vervallen)

Komende activiteiten

De herfstreiningsretreat is wegens mijn verhuizing komen te vervallen.

Lente reinigingsretreat in april 2018
De lente reinigingsretreat vindt plaats van vrijdag 13 april 2018 - 10.00 u. t/m maandag 16 april- 18.00 u. Ook deze retreat blijft met ons mee ontwikkelen en het bewust werken met de adem krijgt een grotere rol in het detox-proces en het voeden vanuit het veld van absolute healings-intelligentie. Klik hier voor meer informatie.
Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar. Je kunt je al aanmelding en de definitieve inschrijving en betaling vindt plaats in jan/febr. 2018

Iona aardemeditatiereis in mei/juni 2018
Al jaren word ik getrokken naar plaatsen waar de Oermoedercultuur hoogtij heeft gevierd. Waar de mensheid leefde in afstemming met de natuur en van daaruit ook de man vrouw alchemie op grotere hoogte werd geleefd. Elke reis naar dit gebied is een bekrachtiging van het vrouwelijk en de oerkracht. Het eenheidsveld wat op het retreat eiland Iona zo voelbaar is, ondersteunt de overstijging van de dualiteit. Iona wordt wel het eiland van de Duif en de Kelk genoemd, als symboliek van het samengaan van het heilig mannelijk en heilig vrouwelijk in oorspronkelijk samenspel. In meditaties zullen we het samengaan van spirit en mater en mannelijk – vrouwelijk bekrachtigen. Klik hier voor meer informatie.
Aanmelding: Op de stroom van het leven hebben zich al weer een heel aantal gegadigden aangemeld, maar mocht je belangstelling hebben dan kun je me vast een mail sturen, waarna je een persoonlijke uitnodiging krijgt.

Ter inspiratie
Het is enorm wat voor prachtig vernieuwende bronnen beschikbaar worden gesteld.
Graag breng ik onder de aandacht:

Voor bewustzijnsontwikkeling over de invloed van de natuurrijken; https://www.youtube.com/watch?v=_m3SaY8aNh8

Voor ondersteuning in het proces van meesterschap in creatie; Jim Self - https://www.youtube.com/user/MasteringAlchemy