Workshop Centrale Gouden zonneschijf en het Umiña kristal- o.l.v. Patries van Elsen

Workshop zondag 7 april 2019
In contact met Paititi, "het Shamballa van de Andes"
Info over de lezing van zaterdagavond 6 april 2019 : onderaan de pagina

 

Paititi wordt ook wel het nieuwe Shamballa in Zuid Amerika genoemd. Op mysterieuze wijze ontvingen spirituele mensen van over de hele wereld, waaronder Patries van Elsen, berichten in hun dromen, meditaties of op andere wijze over deze nieuwe Licht & Liefdes activatie voor augustus 2018. Deze berichten kwamen van de Zusters en Broeders van het Witte licht en/of liefdevolle buitenaardse wezens.

Een van de energiewerken, die plaats vond was de plaatsing van het Umiña kristal in de centrale gouden zonneschijf van Paititi. Deze activatie met de hoge creatieve liefdes trilling van het Umiña kristal (zie onderaan meer info) helpt Moeder Aarde om zich meer te stabiliseren. Tevens is de golf van energie die vrijkomt een kans voor iedereen om een hoger liefdes bewustzijn te manifesteren.

In deze workshop vindt een krachtige gechannelde transmissie plaats om de energetische verbindingen met Paititi, de broeders en zusters van de Witte Broederschap, De Gouden Zonneschijven en het Umiña kristal door te geven. De energie die in beweging komt opent en activeert verder onze DNA codes. Zo ontwikkelen we op energetisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau meer balans en kunnen we bewust deel uitmaken van de voortschrijdende transformatie in onze wereld. we openen en activeren onze innerlijk portaal tussen hemel en aarde en we brengen ons gezamenlijke veld in verankering en flow met de Aarde en het groter universum.

De creatieve liefdes energie van de Umiña verbonden met de centrale gouden Zonneschijf helpt je om meer in de stroom van liefdevolle co-creatie, magie en overvloed te komen.
Belangrijk is dat wij gaan staan in onze kosmische uitlijningen en hemel op aarde brengen.
Het programma wordt speciaal op de groep afgestemd. Er is ruimte om praktijk ervaringen uit te wisselen om elkaar te inspireren.

In de middag is er een ceremonie rond het vuur, in contact met de elementen, om ons op speelse wijze dieper met de energieën van Paititi en de Umiña te verbinden. We doen samen een traditionele Peruaanse offerceremonie "despacho", als ons liefdesoffer in het web van de gouden Zonneschijven en de Umiña.


Begeleiding: Patries van Elsen. www.patriesvanelsen.nl
Gastvrouw: Uma Ina de Bruyn. www.sterrenvuur.nl
Aanmeldingen: info@sterrenvuur.nl Harte groet; Patries van Elsen en Uma Ina de Bruyn

INFORMATIE:
Plaats: Sterrenvuur, Zutphen. Routebeschrijving volgt na aanmelding.
Tijden: aankomst om 10.00 uur, start om 10.30 uur
Afronding: circa om 17.00 uur.
Data: zondag 7 april 2019
Kosten: 75 Euro inclusief BTW. Dit is inclusief koffie, thee en soep bij de lunch.
Meenemen: Gemakkelijke liefst Witte kleding. Je bent welkom om heldere, witte en/of groene kristallen mee te nemen. Voor de offerceremonie is het fijn als je iets meeneemt: zoetigheid voor Pachamama en zaden, rijst, pinda's of bonen voor de Apus (de manlijke bergspirits/ vader hemel).

La Umiña is de naam van een mysterieus groen kristal
Over de Umiña zijn verschillende legendes bekend. De meest bekende is opgeschreven door de Spaanse historicus Cieza de León: De laatste Inca koning Atahualpa, bezat een prachtig emerald kristal met grote helende en mysterieuze kwaliteiten. Vlak voordat de Spanjaards Atahualpa gevangen namen gaf hij al zijn waardevolle bezittingen aan zijn generaal met de opdracht alles in veiligheid te brengen. De Umiña kwam zodoende bij de Mantas, een inheems volk in Ecuador. Daar werd de Umina als een godin vereert.

Haar beroemdheid ging over het gehele Inca rijk en vele zieken ( zelfs vanuit midden Amerika) bezochten haar in hun pelgrimsreis voor heling. Toen de dreiging van de Spanjaarden dichterbij kwam is de Umiña verstopt in een van de vele grotten die het gebied van de Mantas kent. Haar Spirit leeft voort.Een andere legende vertelt dat de Umina samen met de gevallen engelen naar de aarde kwam. Tijdens de val van de gevallen engelen viel de Umiña-kristal uit het voorhoofdchacra van de engel Lucifer en zijn bondgenoten...Het buitenaardse kristal La Umiñia is naar de aarde gekomen in de tijd dat het eerste menselijke leven aarde werd geschapen.Haar energie werd bij dit schepping proces gebruikt. Na eeuwen bij de zusters en broeders van het Witte Licht in bewaring te zijn geweest is ze weer terug en verspreidt ze haar zachte magische co-creatie krachten.

 

UITNODIGING LEZING 6 APRIL in ZUTPHEN
Het begint om 19.30 uur (welkom vanaf 19.15 uur). Einde om 22.00 uur
Entree:15 euro.

Je bent van harte uitgenodigd voor een avond-lezing over verschillende Lichtwerkersexpedities in contact met de Gouden Zonneschijven.

In deze lezing vertelt Patries van Elsen welke magische wegen en poorten zich openen wanneer je luistert naar je hart. Haar persoonlijke verhaal neemt je mee op reis naar heilige plekken in Engeland, Vaticaan stad, Colombia, Bolivia en uiteindelijk in Peru naar de verblijven van de Meesters van het Witte licht.Door de jaren heen krijgt ze op natuurlijke wijze steeds meer contact met liefde volle buitenaardse wezens en met de Broeders en Zusters van Het Witte Licht (De Witte Broederschap). Deze gidsen haar een spirituele wereld in bij de rotswand “het hart van het Hart”, waar zich een poort opent naar Paititi; Het nieuwe Shamballa van de Andes.

De lezing rond af met haar ‘fysieke’ ervaring met de Meesters van het Witte Licht van Paititi in 2018. Die ontmoeting laat zien dat de lagen tussen ‘boven’ en ‘beneden’ steeds dunner worden en wij deze ontmoetingen allemaal kunnen ervaren. De boodschap is dat dit voor iedereen toegankelijk wordt of je nu een mooie reis maakt met een missie of thuis op de bank zit. Je hoeft je alleen maar open te stellen.

In de lezing met beeldmateriaal vertelt zij over de volgende punten:
- Wat zijn de 13 Gouden Zonneschijven, hun geschiedenis en waar dienen ze voor.
- Wat kunnen de Zonneschijven voor ons doen?
- Wat is het Uminia kristal?
- Wat is Paititi, en waarom zoeken de zusters en broeders van het Witte Licht contact met ons.
- De uitnodiging en vormgeving van de diverse expedities.
- De activatie en de ontmoeting met de Witte Broederschap.
- Waarom leggen buitenaardsen contact met verschillende van ons?
- Hoe ontvang je berichten en hoe houdt je de communicatie stromend.
- Wát is hun boodschap aan ons?

Adres; Groenesteeg 1 Zutphen. 10 minuten lopen van het station
Je bent van harte welkom je aan te melden bij Patries van Elsen, info@patriesvanelsen.nl