Iona – Wisdom gathering

Op dit moment is er geen Iona reis gepland.
Je kunt  wel een mail sturen als je geïnteresseerd bent in een Iona reis.

 

 

Iona is home coming voor mij;
In 2014 werd ik uitgenodigd voor een internationale vrouwengathering op Iona. Inmiddels ben ik 4 achtereenvolgende jaren op lona geweest en inmiddels erkent als "old wisdom keeper" waardoor ik zelf ook een gathering bijeen mag brengen in het Culdee house. Het gaat hier om co-creatieve bijeenkomst waar "wijsheid"die alchemie wordt gebracht. We laven aan elkaar kracht, wijsheid en "medicijn"voor de wereld.

De deelneemsters vormen zich veelal op de stroom van het leven. Het hoog energie veld waar hemel aarde, spirit en natuur nog in eenheid lijkt te zijn, verrast me elke jaar weer. Wonderen van een orde wat ik niet voor mogelijk heb kunnen houden, volgen jaar op jaar.

 

Cirkel van vrouwen die in gelijkwaardigheid hun wijsheid en mogelijkheden inbrengen, ten behoeve van de aarde en al wat leeft.

 

Uitgangspunten voor het programma
Ochtend: Iedere ochtend is er een meditatie en afstemming op de dag, gevolgd door een delen welke beweging daarbij past voor jou. Daarbij kun je zowel alleen als in groepjes op pad gaan. Op Iona kun je alles te voet afleggen waardoor je vrij kunt gaan en staan waar je wilt. Vanuit een afgestemde flow zorgen we gezamenlijk voor het huis en het eten. Twee personen per dag dragen zorg voor de boodschappen en de maaltijd.
Avond: In de avond is er ruimte om met elkaar te delen, te mediteren, of laten ontstaan wat "klopt" met ons hart.

Algemene informatie;
Iona is van oudsher een heilig retreat eiland waar Druïdische inwijdingen plaatsvonden, de Koningen zich lieten begraven en Columba de Abbey bouwde. Het ligt aan de Westkust van Schotland en behoort bij de Inner Hebriden. Het bestaat uit een paar straten en verder gaat alles te voet door de ruige natuur. Voor de kust ligt het vulkanisch eiland Staffa.

Boottrip naar Staffa Optioneel
In overleg met de schipper zoeken we een gunstig moment in deze woelige zeestraat om naar Staffa te varen(45 min.). Staffa was een inwijdingsgrot voor de Druiden. De vulkaanuitbarsting waaruit Staffa is gevormd, is tijdens de uitbarsting gekristalliseerd in 8 hoekige pilaren. Het worden ook wel de kosmische orgelpijpen van de aarde genoemd en een instroom punt voor de nieuwe energie. Het is fenomenaal om de sound en energie te ervaren in de Fingal cave.

Uma Ina de Bruyn, mijn ervaring met Iona
In 2014 was ik de gelukkige genodigde op een vrouwengathering in een 'old wisdom' house op Iona. Bij de overtocht werd ik diep geraakt, met de innerlijke woorden “I’m coming home” en met de eerste stap aan wal zei er iets in mij; “Moeder ik ben er”. Wat een ongekende zachte Eenheids energie ademt dit eiland. Ik ging elke dag op pad en beleefde o.a. het chakra systeem, de Drakenvelden en de St. Bridget-Eeuwigheidsbron. Begeleid door de dolfijnen en Merlijn mocht er veel gebeuren op het eiland Staffa. In 2015 , 2016 , 2017 en 2018 keerde ik terug naar dit geliefde eiland.

 

 

Aanmelden
Uma Ina de Bruyn info@sterrenvuur.nl of 06 16965601
Je ontvangt een aanmeldingsformulier. Wanneer de ontvangst van je aanmeldingsformulier en deelname bevestigd is, kun je de vlucht gaan boeken.